Пісня з хорошими словами не просто піднімає дух, а укріпляє віру

Бардівські вечори в стінах концертної зали історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль уже стали доброю традицією. І ось уже 1 липня поціновувачі авторської пісні знову зберуться в затишній залі (яка згідно акустико-балістичної експертизи Інституту гідродинаміки НАН України, відповідає найвищим європейським стандартам), щоб послухати концерт – на цей раз військових пісень «Струна, натягнута війною».

У концертній програмі візьмуть участь Андрій Длигач, Семен Каліка, Володимир Семенов, Сергій Мартинюк, Тимур Бобровський, Віталій Купрієнко, Ольга Богомолець та Марія Старожицька, котра прочитає авторські вірші присвячені війні на сході України.

У цей вечір зі сцени пролунають не тільки улюблені пісні воєнних років, а й часів козаччини, Афгану та звісно нові, що з’явилися вже в наш час під впливом АТО. 80 відсотків пісень – авторські, з сильним текстом та надзвичайною енергетикою, яку лише посилять звуки гітари, що лунатимуть концертною залою.

Пісня з хорошими словами не просто піднімає дух, а укріпляє віру. Робить нас незламними, дух твердим, додає сили та віри у перемогу! Команда історико-культурного комплексу Замку-музею Радомисль завжди активно долучається до соціальних ініціатив щодо підтримки наших бійців на сході.

Тож 1 липня запрошуємо ветеранів АТО, членів їх родин, а також усіх кому подобається бардівська пісня на теплий душевний захід, де можна згадати минуле та відчути справжні людські емоції.

З питань придбання квитків, будь ласка, звертайтесь: +380688670250

http://www.radozamok.com.ua/ua/pressroom/calendar-of-events/950-1-lipnya-v-zamku-radomisl-lunatimut-vijskovi-pisni

 

MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply