Тільки патріоти здатні перемагати

 

До Кропивницького з робочим візитом завітав заступник ГО «Державницької  ініціативи Яроша», начальник штабу Української Добровольчої Армії (УДА) Сергій Ільницький, а серед своїх друг Сокіл. Крім зустрічі з побратимами був запис програми «Майдан» на обласному радіо та телебаченні.

Під час зустрічі в нещодавно створеному мобілізаційному центрі членам ГО « ДІЯ»  були урочисто вручені посвідчення членів нового патріотичного руху. Присутні дізналися про новини організації, про Великий Збір Комітетів національної ДІЇ, про новини з регіонів та ви шкільні табори УДА. До речі, в цей час до такого табору рушили на навчання п’ятеро юнаків з Кропивницького. Перед тим навчання в «дорослому» таборі пройшли шестеро кропивничан разом з керівником Ігорем Козубом.

Серед цікавинок присутні почули деталі діяльності УДА: надання учасникам АТО УДА статусу учасників АТО в більшості областей України, де таке рішення прийняли обласні ради та про проект Закону з цього питання. Присутні військові дуже високо оцінили рівень військової та патріотичної підготовки бійців УДА. В ряді областей ОДА для роботи в напрямку військово-патріотичного виховання нині вже створили спеціальні державні та комунальні підприємства. Саме такий шлях роботи в цьому напрямку варто наслідувати і Кіровоградщині, як колисці Холодного Яру, бо тільки вишколені і навчені патріоти здатні привести Україну до перемоги у цій війні з хижим та підступним ворогом.

Анатолій Авдєєв

 

MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply