Про відновлення УНР

Ідея відновлення УНР є доволі популярною серед українців.

Але є й цілком підставні зауваження, що пора припиняти говорільню, а починати щось діяти. Я й пропоную реанімувати Ініціативну групу відновлення УНР, перетворивши її в Асоціацію відновлення УНР – абсолютно горизонтальну децентралізовану структуру, яка обиратиме керівні органи лише на час проведення виборів.

Такий спосіб діяльності організації створить значні перепони до проникнення в керівництво організації іноземної, в першу чергу російської, агентури. Для максимальної ефективності діяльності організації пропонується її будувати через ФБ, створюючи відповідні групи, де обговорюватимуться програмні засади, проект майбутньої Держави, виявлятимуться лідери, генератори ідей. Пропоную такі групи називати, наприклад: “УНР-Самбір”, “УНР-Бахмут”, “УНР-Сіверодонецьк”, “УНР-Італія” і т.п.

Пропоную максимально поширити цю ідею і починати створювати структури, щоб ми, українці, в черговий раз не змарнували ще кілька років на чолі з керівниками Держави, що за сумісництвом є агентами країни-агресора.

Іван Макар

MIXADVERT