Улюблений карикатурист Харанта

Георгій Ключник не вживає алкоголю, тому його погляд на українську політику варто вважати еталонно тверезим. І поки електорат фанатично пиячить під час новорічних канікул, Жора, на відміну від Уряду, залишається на бойовому посту, уважно вдивляючись у телевізор. Розшифровує таємні масонські знаки.

Його стратегічне завдання – показати народу секрети нашої Матриці.

Жору Ключника можна вважати особистим карикатуристом нашого улюбленого Президента Петра Олексійовича Порошенка. Жоден художник не створив такої кількості яскравих живописних образів дорогого Гаранта!

І жодної персональної виставки, Шевченківської премії, звання, навіть орден За заслуги ІІІ ступеню затисли!

Лише народна любофф і підколки порохоботів.

Може таким і повинен бути справжній, народний художник-карикатурист сучасної Європи? Злий і тверезий.

Влада не повинна любити карикатуристів! Що вона і показує. Значить Георгій Ключник все робить правильно! Митця варто всіляко морально підтримати і фінансово обласкати! Але, хто то зробить?

Персональний сайт Жори Ключника на випадок чергового бану в Фейсбуці – http://jjoriki.com/

Шукайте в Твітері!

Якби у Порошенка не були такі примітивно тупі піарники, давно б влаштували виставку карикатур Жори Ключника у довгих порожніх коридорах Адміністрації Президента. Подарували б художнику мультиварку. Ще й зробили б з того інформаційну фішку. До одноклітинних інфузорій у туфельках, крім фраз по три букви з трьох слів не доходить…

А Жора Ключник продовжує радувати. На відміну від влади. Яка своєю жадібною недолугістю спровокує революцію.

Віктор Тригуб, директор Музею плакату України

 

MIXADVERT