«Малі міста – великі враження»

Відбувся другий відбірковий тур проекту «Малі міста – великі враження», під час якого експертною радою було обрано фіналістів конкурсу.

Загальний результат оцінки проекту складається з суми балів, що були виставлені кожним експертом за відповідність тим чи іншим вимогам. Критерії оцінювання проекту можна завантажити за посиланням.

Враховуючи, що 10 проектів отримали однакову кількість балів, експертами прийнято рішення про запрошення 20 проектів для захисту у фіналі. Проекти №63 – «Попасній – 80» Попасної міської ради та № 22 «Леонтович фест» місто Покровське Донецької області експертною радою було прийнято рішення про надання рекомендацій Міністерству культури України по включенню даних проектів до програми «Український Донбас».

 

До уваги фіналістів проекту.

До 6 січня 2018 року будуть надіслані листи на вказану електронну пошту головної контактної особи проекту з переліком документів, які необхідно підготувати до захисту проекту, та повідомлено про дату та час зустрічі з експертною радою.

 

Список проектів – фіналістів, які будуть запрошені на співбесіду в середині січня місяця 2018 року до Міністерства культури України можна завантажити тут.

 

Повний перелік запропонованих проектів можна завантажити тут.

MIXADVERT