продовження Радою Європейського Союзу санкцій проти РФ

СКУ вітає продовження Радою Європейського Союзу санкцій проти
Російської Федерації у відповідь на незаконну анексію Криму та Севастополя
 
Світовий Конґрес Українців (СКУ) вітає продовження Радою Європейського Союзу санкцій проти Російської Федерації на один рік – до 23 червня 2018 р.
 
Санкції, що обмежують економічні відносини, були введені у відповідь на незаконну анексію Російською Федерацією Криму та Севастополя в 2014 р. та включають заборону на імпорт, певний експорт, інвестиції та туристичні послуги в Криму.
 
“Світовий Конґрес Українців закликає міжнародне співтовариство і далі бути цілком відданим територіальній цілісності України, підтримуючи санкції проти Російської Федерації, поки вона не буде цілком дотримуватись Мінських домовленостей та поки Крим і Севастополь не будуть повернуті під український контроль,” – заявив Президент СКУ Евген Чолій.
 
СКУ є міжнародною координаційною надбудовою українських громад у діаспорі, що представляє інтереси понад 20 мільйонів українців. СКУ має мережу складових організацій та зв’язків з українцями у 53 країнах. Заснований у 1967 р., СКУ в 2003 р. був визнаний Економічною та соціальною радою Організації Об’єднаних Націй як неурядова організація зі спеціальним консультативним статусом.

 

MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply