Ірина Геращенко “наїхала” на Єгора Соболєва

Віце-спікер Ірина Геращенко написала емоційний пост-ультиматум нардепу Є.Соболєву. Це варто зацитувати повністю!

Мій ультиматум Соболєву .
Протягом п’яти робочих днів :
1. Сплатити суму зламаних у ВР мікрофонів. Можна з грошей, виділених на ” акціі протесту”. Це державне майно і до нього треба ставитися краще , ніж до свого особистого . Неважливо, хто псує держмайно- корупціонери чи антикорупціонери, покривати збитки державі мають і ті, й інші.
2. Зняти з себе Державний прапор і перестати використовувати його як плащ гладіатора з дитячих коміксів чи банний рушник.
3. Негайно прибрати Маріїнський парк і дати можливість киянам і гостям столиці насолодитися золотою осінню в найкращому київському парку.
4. Негайно прибрати свій хлам з проїжджої частини і розблокувати рух автомобілів в місті, яке потерпає від корок.
5. Взяти публічну відповідальність на себе і своїх подєльніков з фракціі за редути і цирк , влаштований ними взимку на Донбасі , які нанесли збитки українському бюджету в розмірі 1% ВВП на 2017 рік і відтермінували звільнення заручників.
Інших учасників цього лицедійства я в минулому житті не знала ( Єгор колись був дуже хорошим економічним журналістом, я його шанувала і читала). Тому до інших учасників цирку в мене запитань і ультиматумів немає. Всі єврооптимісти, які тіпа відмежувалися- поводяться як завжди, спочатку влаштовують провокацію, потім в кущі.
Захоплююся витримкою Нацполіції.
Р. S. Також в мене ультиматум до Самопомочі- вгамуйте своїх депутатів , в вас же там жорстка дисципліна. І дайте Києву нормально працювати наступний тиждень, без заблокованої центральної вулиці і без загадженого вашою першою п’ятіркою парку( семенченко і Соболєв – це перша п’ятірка. Самопомочі, найкращі з найращих, прости Господи). Депутата Наталю Веселову,яка бореться за переселенців, Самопоміч вишвирнула з фракціі цього тижня . А діі цих двох, які тероризують Киів – мовчить і підтримує .
PP. SS. Як треба, за годину зберу під цим ультиматумом 150 підписів- для солідності і зєркальності, так би мовити.

Iryna Gerashchenko

MIXADVERT