Дмитро Корчинський: Хочу допомогти СБУ…

Вказую на осіб та на організованні злочинні групи, які не планують, але вже здійснюють провокації проти культових споруд УПЦ МП.

Такі культові споруди, як печери Києвопечерської лаври (чомусь віддані МП), сама Києвопечерська Лавра (чомусь привласнена МП) руйнуються масштабною провокаційною забудовою, яку здійснює організована злочинна група «ченців» під орудою провокатора з кримінальним псевдо «владика павло». До керівництва банди входить провокатор новінський, провокатор з кримінальним псефдо «софроній» та інші. Всі вони тісно співпрацють з т.зв. комітетом порятунку України, керівники, якого ховаються в москві.

Проте, є ще більш небезпечні вороги й провокатори, які не ховаються. Значно розумніший за Сашка Януковича й тому більш небезпечний пособник путіна Медведчук має офіс в трьохстах метрах від головної будівлі СБУ. Можу надати СБУ його фотографію. Хоча, позаяк СБУ співпрацює з ним в групі по зриву обміну полоненими, то фотографію, мабуть, мають.
Провокатори Льовочкін і Мураєв також не ховаються від СБУ. Їхнім провокаціям СБУ не запобігає.
Воно ловить шмаркачів з Автономного Опору. Мабуть вони небезпечніші за Медведчука.

***

СБУ запобігатиме провокаціям та дестабілізації ситуації в Україні

За спробами організації провокацій щодо культових споруд УПЦ МП у Києві та їх інформаційним супроводом стоять представники так званого «Комітету порятунку України».
Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки.
За інформацією відомства, учасники «Комітету порятунку України» несуть персональну відповідальність за організацію масових убивств мирних громадян під час Революції Гідності та розв`язання військової агресії РФ проти України.
За оперативними даними СБУ, до виконання провокацій планується залучити членів окремих вітчизняних громадських організацій, які активно співпрацюють з російськими спецслужбами та їх політичними проектами в Україні ще з початку 2000-х років.
«Разом із представниками «Євразійського молодіжного руху» Олександра Дугіна псевдопатріоти з цих організацій причетні до здійснення ряду антиукраїнських акцій – пошкодження пам’ятника воїнам УПА в Харкові у грудні 2006 року, знищення пам’ятного знаку на честь прийняття Конституції України на горі Говерла у жовтні 2007 року та інших», – йдеться у заяві прес-центру.
«Служба безпеки України вживатиме вичерпних заходів для попередження будь-яких провокацій та спроб дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію у місті Києві та в державі в цілому», – переконує відомство.
Як відомо, СБУ попереджає про можливість нової кібератаки.

MIXADVERT