Вимагаємо негайної відставки генерала Малькова!

Друзі! Хто хоче побачити “совок українського війська” та його “генералісімуса”? Знайомтесь Голова адміністрації Держспецтранспорту – генерал-лейтенант, академік, Мальков Микола іванович (такий собі український “генеральний секретар” залізничних військ або по сучасному Спецтрансслужба.

 Адміністрація знаходиться біля метро “Лісова”, в Києві, біля стихійного базару та ТЦ “Маяк”.

За 25 років “правління” український генерал-лейтенант не вивчив належним чином державної мови, на запитання, що робить на підпорядкованій йому території храм Московського патріархату, чому солдати працюють, прибирають, на території кремлівського храму, а не несуть віськову службу? Відповів по військовому коротко – “у мене буде Московський патріархат стільки, скільки я захочу і громадськість мені не  указ”.

Також на особистому прийомі “пан Мальков М.І. вихвалявся двома закінченими віськовими Академіями “СССР ” і виконанням інтернаціонального “долга” у 1981 році.

Ця інформація може лише засвідчувати, що  керівник українського відомства  був добряче перевірений спеціалістами “КГБ”-ФСБ на предмет “благонадёжності”!

Питання до Міністра інфраструктури , Секретаря РНБО, Президента України – чому коли в країні четвертий рік йде АТО де гинуть наші військові , “генералісумус” Мальков М. І.” виплачує державні кошти на оклад батюшці – капелану служителю кремлівського УПЦ Московського патріархату, для якого на території в/ч побудовано дві церковні споруди???

Сподіваємось отримати відповідь на ці прості запитання, коли в країні йде війна з російськими терористами!

Дякуємо за поширення цього ганебного факту!

Вимагаємо негайної відставки генерала Малькова і всебічного розслідування його діяльності!

Г.О. “Не мовчи”

MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply