З «ДНР» масово біжать «управлінці»: озвучено імена

Втік “міністр” і два важливих “чиновника”

З «ДНР» масово біжать «управлінці»: озвучено імена

З “ДНР” втекли «міністр зв’язку» Віктор Яценко, а також двоє пов’язаних з ним “керівника”: директор IT-компанії «держпідприємства» «Астеліт» Віктор Гущин і директор ДП «Пошта Донбасу» Денис Неудачин.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це пишуть “Факти“.

Відомо, що 11 жовтня ватажок донецьких бойовиків Денис Пушилін звільнив Яценка. При цьому офіційний документ оприлюднили тільки 14 жовтня, і в ньому не значиться причина усунення від посади.

Видання зазначає, що напередодні офіційного звільнення на одному з блогерних каналів терористів «ДНР» з’явилася інформація про те, що «міністр зв’язку» Віктор Яценко, Віктор Гущин і Денис Неудачин втекли з ОРДО разом зі своїми сім’ями.

“Ми повинні розуміти, що масовий вихід з території осіб такого рівня не міг проходити просто так, без погодження. Погодження не було! І хто це допустив — повинен відповісти. Громадськість вимагає покарати тих, хто допустив можливість безперешкодної втечі злодіїв за кордон!”, — коментують в мережі.

Також повідомляється, що Віктор Яценко покинув “ДНР”, поїхавши у відпустку в Росію, але назад в “республіку” він так і не повернувся. Неудачин і Гущин нібито наслідували його приклад: «Також втекла група осіб, наближених до тіла Віктора Яценка, і мала з ним гешефт, як ми розуміємо, не зовсім законний».

З «ДНР» масово біжать «управлінці»: озвучено імена

З «ДНР» масово біжать «управлінці»: озвучено імена

Як повідомлялося раніше, відомий бойовик так званої «ДНР», колишній міністр оборони ДНР» Ігор Гіркін зробив гучну заяву про примус псевдореспублик до капітуляції.

MIXADVERT